Menu

Acties & promo

Acties ZOMER 2019

Deze acties zijn geldig tot 15 september 2019

1 KOPEN + 1 GRATIS

 

 • ALLE ZONNEPRODUCTEN: 1 kopen = 1 GRATIS

Koop goede kwaliteit aan een kleine prijs! In onze apotheek zijn alle zonneproducten van Avène, Vichy, La Roche Posay en Mustela aan de helft van de prijs.

Bij aankoop van 1 ZONNEPRODUCT = 2de gratis.

 

 • AVENE – Bodyscrub GRATIS bij aankoop van een tube BRUINEN ZONDER ZON

Vergeet strepen of vlekken door je zelfbruiner met onze tips:

 1. Scrub: De zelfbruiner kleurt de bovenste laag huidcellen. Door te scrubben, haal je dode huidcellen weg en wordt je huid weer mooi glad. Hoe gladder de huid, hoe egaler het eindresultaat.
 2. Hydrateer: Op droge plekjes gaat de zelfbruiner extra donker kleuren. Heb dus extra aandacht voor de droge huid bij je ellebogen, knieën, hielen. Smeer deze zones extra in met een hydraterende crème. Zeker voor je gezicht is extra hydratatie ideaal voor een mooi egaal resultaat.
 3. Breng aan in cirkelvormige bewegingen, van onder naar boven en van binnen naar buiten. Wrijf goed uit. Ga slechts heel lichtjes over de drogere zones zoals ellebogen, knieën, hielen.
 4. Scrub je handen na het aanbrengen om alle restjes zelfbruiner te verwijderen.
 5. Wacht: minstens 10 min voordat je je aankleedt, 30 min voor het slapengaan en 8u voor douchen en sporten.
 6. Onderhoud je kleurtje: De kleur ontwikkelt zich in de loop van enkele uren en houdt enkele dagen stand. Ben je niet tevreden met de intensiteit van de kleur, dan kun je de zelfbruiner, de dag nadien, opnieuw aanbrengen. Om de 4 dagen opnieuw aanbrengen is normaal voldoende om je kleurtje te behouden.

 

 • CAUDALIE – Douchegels 200ml

 1 KOPEN + 1 GRATIS: € 5,30 i.p.v. € 10,60

Caudalie is een cosmetica-gamma dat volledig geïnspireerd is op alles wat de wijngaard biedt. Uit druiven, druivenpitten, druivensap, wijnranken, wijnstokken enzovoort, ontwikkelt Caudalie kwaliteitsvolle verzorgingsproducten die wetenschappelijk onderbouwd zijn en met diverse patenten voor hun exclusieve inhoudsstoffen.
Caudalie kiest voor natuurlijke producten, met eerbied voor onze planeet, zonder in te boeten aan doeltreffendheid en zintuiglijke ervaring.

Maak alvast kennis met enkele heerlijke CAUDALIE-geuren in deze douchegels: Fleur de vigne, Thé des vignes, Rose de vigne en Eau des vignes.

 

 • MUSTELA voor baby en kind

Elk seizoen staan er 3 producten in de kijker.

In de ZOMER koopt u aan 1+1:

 • 2 in 1 wasgel voor haar en lichaam 200ml: € 4,25p.v. € 8,50*
 • Hydraterende lichaamsmelk 300ml: € 6,63p.v. € 13,25*
 • Verfrissend water 200ml: € 4,55p.v. € 9,10*


* Bij aankoop van minimum 2 van bovenstaande producten