Menu

Huid- en bloedanalyse

Bloedanalyse 

Bij apotheek Gijbels te Hamont en bij apotheek Mees te Sint-Truiden kan u terecht voor een gratis bloedanalyse. Beide apotheken beschikken over een Callegari-analysetoestel. Maak gerust een afspraak.

In slechts 2 minuten kunt u over de resultaten van uw bloedanalyse beschikken. De test gebeurt op een klein bloedmonster dat u bekomt na een vingerprik.

De bloeddruppel wordt onderzocht in het callegari-analysetoestel en geeft informatie over cholesterol, glucose en oxidatieve stress. De firma Callegari heeft in de loop der jaren veel ervaring verworven in de farmaceutische sector in het domein van de zelftesten. Hun analysetoestellen zijn betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk. Al na enkele minuten ontvangt u een geprint overzicht van de uitgevoerde testen. Een handig hulpmiddel om aan te geven wanneer een adviesgesprek of een uitgebreider onderzoek bij de huisarts nodig is.

Huidanalyse

Apotheek Mees te Sint-Truiden beschikt over een huidanalysetoestel van Callegari. Maak gerust een afspraak voor een uitgebreide analyse van uw huid.

Deze analyse neemt slechts enkele minuten tijd in beslag.

Na de analyse heeft u meer informatie over de hydratatie van uw huid, zichtbare of onzichtbare rimpels, pigmentvlekken, zuurtegraad van de huid, …

 

Huidanalyse ter plaatse: enkel bij apotheek Mees Sint-Truiden

Bloedanalyse ter plaatse: bij apotheek Mees Sint-Truiden en apotheek Gijbels te Hamont